facebook
| nl | fr

News

TM Future Day 2017: last call
Komende maandag 25 september organiseert Travel Magazine de 20ste editie van de TM Future Day in het Radisson Blu Royal Hotel Brussels, i.s.m. Travelport, BTO, NMBS Europe, Hahn Air en 2Advice/VTLF. Met als thema ‘artificial intelligence in travel, the internet of things, virtual & augmented reality’ maken diverse (inter)nationale keynote speakers en pannelleden hun opwachting. Nog niet geregistreerd? Reisprofessionals kunnen zich vandaag nog gratis inschrijven via de Travel Magazine website. Plaats van afspraak: Radisson Blu Royal Hotel Brussels, Wolvengracht 27, Brussel.

ABTO 2.0: vernieuwde aanpak marktinformatie
ABTO, de Association of Belgian Tour Operators, kondigt aan om de toekomstige marktstudies toe te vertrouwen aan de firma GfK. Luc Coussement (President of the ABTO Board): “Het alomgekende ABTO-cijfer van vroeger is niet meer. Het nieuwe ABTO Travel Trends Rapport zal zowel de georganiseerde als de niet georganiseerde reismarkt op maandelijkse basis in kaart brengen."

Beperkt aantal geschrapte vluchten bij Ryanair deze week
In ons land schrapt Ryanair de komende dagen slechts een handvol vluchten. Acht om precies te zijn. 

Beperkt aantal geschrapte vluchten bij Ryanair deze week
In ons land schrapt Ryanair de komende dagen slechts een handvol vluchten. Acht om precies te zijn. 

Alitalia Q&A: business as usual
In overleg met Alitalia België en het hoofdkantoor Alitalia Rome bezorgt TM u vandaag de jongste round-up i.v.m. de toekomst van Alitalia gezien vanuit Rome en Brussel.

TUI annuleert vluchten Sint Maarten voor hele winterseizoen
TUI had een nieuwe bestemming gepland voor het winterseizoen 2017-2018: Sint Maarten. Spijtig genoeg zijn de berichten over de toestand op het eiland na orkaan Irma niet rooskleurig.

D-day toekomst airberlin: 25 september
Maandag 25 september, de dag na de nationale verkiezingen in Duitsland, zal bekend zijn wie de Duitse luchtvaartmaatschappij airberlin overneemt, gedeeltelijk of volledig. Vandaag, vrijdag, is het de laatste dag dat partijen een bod kunnen uitbrengen tot 14u.

Update ontwikkelingen St. Maarten
Het St. Maarten Tourist Bureau brengt volgende update omtrent de huidige ontwikkelingen op St. Maarten.

Thomas Cook en Expedia: nieuwe strategische alliantie
Thomas Cook, een van de belangrijkste reisbedrijven in Europa, maakt vandaag bekend dat zij in een strategische alliantie zijn gestapt met Expedia, Inc., één van grootste toeristische bedrijven wereldwijd.

Morgen laatste dag bod airberlin


Partnership Thomas Cook België en Brussels Airlines: groen licht
De Belgische mededingingsautoriteit (BMA) heeft vandaag beslist dat de overdracht van bepaalde activa van Thomas Cook Airlines Belgium naar Brussels Airlines toelaatbaar is. De beslissing van het Mededingingscollege maakt het mogelijk  dat Brussels Airlines nu de slots op luchthavens zal aanvragen zodat de samenwerking eind oktober echt van start kan gaan.

Dominicaanse Republiek blijft 100% operationeel
De Toeristische dienst van de Dominicaanse Republiek voor de Benelux brengt volgende update over de bestemming.

Update situatie St. Maarten
De orkaan Jose is voorbij Sint-Maarten en Sint-Bartholomeus gepasseerd. De bewoners van de Caribische eilanden, die al zwaar getroffen waren door orkaan Irma, haalden opgelucht adem omdat Jose de eilanden grotendeels links liet liggen.

Orkaan Irma: updates

“Van vandaag tot morgen”
Terwijl het motto van de jubileumeditie TM 400 vervat zit in de slingerbeweging “van gisteren tot morgen” staat de toekomst van de reisindustrie vandaag meer dan ooit centraal in onze 25ste jaargang.

Cathay Pacific gaat Brussels Airport verbinden met Hongkong
Vanaf 25 maart 2018 biedt Cathay Pacific non-stop vluchten aan van Hongkong naar Brussels Airport