facebook
| nl | fr

News

De Reisspecialist Lier: opklaringen op komst!
Het vorige week failliet verklaarde De Reisspecialist uit Lier, één van de grootste onafhankelijke reisbureaus in Vlaanderen, is enigszins onder dak. Zoals algemeen verwacht neemt TUI, rechtover het pand van Ronny Fierens, de reisbureauactiviteiten over in zijn per vorige week geopend nieuw kantoor in de Antwerspe straat. Er is, volgens insiders, ook sprake dat vier werknemers van De Reisspecialist bij het TUI agentschap opnieuw aan de slag kunnen. Begin volgende week zou het vroegere bijkantoor in Nijlen met twee personeelsleden als TUI agent opnieuw opengaan. 

De Reisspecialist legt de boeken neer
Al 30 jaar is De Reisspecialist van Ronny Fierens (52 jaar) uit Lier één van de grootste onafhankelijke reisbureaus in Vlaanderen. Al enige tijd gonsden allerlei geruchten over een nakend faillissement. Vandaag legt Ronny Fierens, de zaakvoerder, de boeken neer en wordt een curator aangesteld. 

Jacques Mathieu (Cruise Connection) overleden
Einde vorige week is in Antwerpen Jacques Mathieu op 89-jarige leeftijd overleden. De voorzitter van de raad van bestuur van Cruise Connection en vader van Peter Mathieu was samen met wijlen Jacques Pourbaix en Jacques Pasteels een van de pioniers van de cruiseverkoop in België.

Oudere cruiseschepen niet meer welkom in vijf Noorse fjorden
De Noorse regering wil cruiseschepen, gebouwd vóór het jaar 2000, weren uit vijf fjorden. In een interview stelde de Noorse minister voor Milieu Vidar Helgesen dat hij van de GeirangerfjordNaeroyfjordAurlandsfjordSynnulvsfjord en Talfjord verboden terrein wil maken voor oudere cruiseschepen.

Emirates vanaf het najaar twee keer per dag naar Brussel
Emirates voegt in het najaar een tweede dagelijkse vlucht toe op de route Dubai - Brussel - Dubai. Dat heeft onze redactie uit betrouwbare bron vernomen.

VVR verantwoordelijk schade Vakantiedeals.be?

QM2 verslaat trimarans op Atlantische Oceaan

De Queen Mary 2 van Cunard Line arriveerde zaterdagmorgen in New York als overwinnaar van The Bridge 2017. In het raam van de 100ste verjaardag van de landing van Amerikaanse troepen in St. Nazaire en Brest vertrok de Cunard-liner vorig weekend samen met vier trimarans voor een vriendschappelijke race over de Atlantische Oceaan. 


Efteling: Symbolica feestelijk geopend