| nl | fr


Spa & wellness voor lichaam, geest en ziel

Gasten in Club Marvy kunnen genieten van een prachtige wellness-ruimte, met uitzicht over de Egeïsche zee. De massageruimtes, sauna en het terras bieden een prachtig uitzicht op de zee en zorgen voor een unieke spa-beleving. Gasten genieten van een 180° uitzicht over de kalme zee en een eindeloze blauwe lucht. In de Hammam worden traditionele Turkse en Romeinse baden gecombineerd met moderne spatherapieën. In de dagspa kan je terecht voor luxueuze wellnessbehandelingen aan het strand!Text/HTML

Het spa-en wellnesscentrum bevindt zich in een afgescheiden locatie op het domein. Het is een toevluchtsoord voor een luxueuze wellnessbeleving met een fenomenaal uitzicht op de kustlijn. Marvy biedt een all-inclusive vakantie aan iedereen die fit wil blijven door een combinatie van voedzame en biologische voeding in de restaurants en gepersonaliseerde wellness- en ontspannende activiteiten. Club Marvy garandeert een totale relaxatie van lichaam, geest en de ziel met een aparte en gesofisticeerde aanpak.

De spa in Balinese stijl beschikt uiteraard over een hammam, maar ook over verschillende sauna's en een fitnesscentrum van 400 m², ontwikkeld in samenwerking met Technogym en uitgerust met de laatste producten en toestellen.. Tegen een meerprijs kan je genieten van Egeïsche Thalassotherapie, hydrotherapieën, therapeutische massages, lymfedrainage, aromatherapie, voetreflexologie, hot stone- en full bodymassages.

Module 6

Marvy Module 6 NL