| nl | fr
Club Marvy is prachtig gelegen: omgeven door een weelderige natuur, aan een privé baai met twee zandstranden en het helderblauwe water van de Egeïsche zee... Er werd hard gewerkt om Club Marvy een unieke ‘club’ sfeer te geven die tot in de verste uithoeken van het domein voelbaar is. Olijfbomen, pijnbomen en palmbomen staan overal en het design van het hotel past perfect in de natuurlijke omgeving. Het is een mooie plek waar je kan genieten van de eenvoudige dingen: wakker worden met zicht op zee, een drankje terwijl je de zon ziet ondergaan of blootvoets wandelen op het zachte zand,... Door de natuurlijke omgeving en de energieke uitstraling van de club, ervaren klanten er het ‘goede leven’. De gesofisticeerde eenvoud zorgt ervoor dat elke klant herboren terug huiswaarts keert.

 

Wil je genieten van de rust? Dan ben je van harte welkom, maar deze training spitst zich voornamelijk toe op de vele activiteiten die je in en rondom het mooie domein kan doen. Lees even verder en scoor dan een dikke 3 op 3 op onderstaande test!Zoals jullie al hebben ondervonden in de vorige training, beschikt Club Marvy over een groot Aquapark, waar zowel jong als oud uren in kunnen doorbrengen, maar er staat zoveel meer op het programma, zeker indien je een waterrat bent! Het resort beschikt over twee privé-stranden, één voor de families met kinderen, het andere is adults-only. In totaal zijn er ook zes zwembaden aanwezig op het domein:

- een panoramazwembad van 3.000 m3 en een diepte van 1,4 m;

- een activiteitenzwembad van 1.600 m3 en een diepte van 1,6 m, waar o.a. aquagym op het programma staat;

- twee aparte kinderbaden van 45 m3 en een diepte van 40 cm;

- een activiteitenbad voor kinderen met een speelconstructie en een speelgoedoctopus - 600 m3 en een diepte van 30 cm;

- een zwembad onderaan de 7 aparte glijbanen - 350 m3 en een diepte van 1,2 m;

Voor de kleinsten onder de gasten is er ook een kleutersproeierparkje. Wil je de Egeïsche Zee op, dan kan je klant ervoor kiezen om te kanoën, of om zich achter een bootje laten spannen in een ringo, een banaan, een wakeboard, waterski's of een parasail. En er is nóg meer: je klant kan een jetski huren, suppen, windsurfen, zeilen en duiken.

Blijft hij/zij liever op het droge, dan kan je klant terecht in het fitnessgebied van 300 m², zowel binnen als buiten. Vervelen doe je je niet in Club Marvy: er is ook een looppiste van anderhalve kilometer en alle faciliteiten zijn aanwezig voor wedstrijdje beachvolley, basketbal, tennis, aerobics, boogschieten, biljart, pool, darts, boccia, en nog zoveel meer! Gediplomeerde trainers staan klaar om jouw klanten bij te staan waar nodig.

Module 5

Marvy Module 5 NL