| nl | fr

Club Marvy zowel voor families als koppels

Club Marvy is een lifestyle club aan de Egeïsche kust van Turkije (Özdere) die deze zomer zal openen. In een verborgen baai met twee prachtige zandstranden en een kristalheldere zee ligt Club Marvy, waar families, koppels en singles kunnen genieten in alle luxe en comfort.

Overdag zijn er activiteiten voorzien speciaal voor kinderen. Ze worden begeleid door het deskundige en behulpzame team van de Kids World. Zo kan elke ouder ook een ontspannen en relaxte vakantie doorbrengen. Wanneer je het Marvy Aquapark binnenstapt, gaat een heel andere wereld open, vol spetterend waterplezier. In het park staan twaalf geweldige waterglijbanen te wachten... waarvan vijf speciaal voor volwassenen en zeven voor kinderen.Families & kinderen

Kinderen van 4-17 jaar beleven hun eigen avontuurlijke vakantie in verschillende clubs: de Kids Club (4-7 jaar), de Junior Club (8-13 jaar) en de Young Club (14-17 jaar).

Jonge kinderen kunnen in de Kids Club zelf op ontdekkingstocht in de kid’s pool, de kleuterzone, de waterspeeltuin en nog veel meer. Kinderen van 8 tot 13 jaar kunnen zich dagelijks tussen 10u00 en 22u00 uitleven in de Junior Club. Er is een mini-disco, kinderanimatie, spelletjes in het zwembad, een kinderspeeltuin en een draaimolen.
Tieners tussen 14 en 17 jaar zijn van harte welkom in de Young Club. Zij kunnen zich volop amuseren met Facebook en instagram en er is een speelhoek vol gameconsoles. Ze kunnen leren plaatjes draaien tijdens dj-lessen en chillen in de game room en de lounge. Watersporten zoals zeilen, wakeboarden, etc. en teamsporten zoals basketbal en beachvolleybal staan ook op het programma. Deze zullen de tieners de hele dag gelukkig bezighouden.

Alle kids kunnen genieten van een aangepast Kid’s lunch- en avondbuffet. De Marvy Kinderchef is een meester in zijn vak, en produceert telkens verse, voedzame en leuke gerechten waar kinderen met plezier van smullen.

Koppels en vrijgezellen

Bij Club Marvy kunnen volwassenen er ook voor kiezen om zich terug te trekken in de adults only zone, de perfecte setting voor koppels! Ze kunnen er genieten van middag chill-out parties op het mooie zandstrand of van een romantisch diner in één van de à la carte restaurants. Voor uitslapers is er een laat ontbijt voorzien.


In de adults only beach club kan je vanaf 18 jaar terecht tegen een meerkost. Je bent welkom tussen 10u00 en 20u00 en je krijgt er een lunch voorgeschoteld in een Egeïsch à la carte-restaurant met organisch voedsel, een cocktail, aangepaste wijnen en champagne. Allemaal lekker op het strand!

Wat mag je zeker nog verwachten? Live muziek, dj-parties, beach parties met speciale effecten, shows in het amfitheater en een discotheek waar je twee tot drie keer per week alle zorgen van je af kan shaken. Club Marvy is kortom dé bestemming voor reizigers op zoek naar een stijlvolle en onvergetelijke vakantie-ervaring.

Module 4

Marvy Module 4 NL