| nl | fr

Club Marvy: gastronomisch genieten

Culinaire belevingen zijn één van de belangrijkste highlights van Club Marvy. De restaurants en de bars bieden een ruime keuze aan heerlijk eten en drinken van hoge kwaliteit. De restaurants zijn anders dan eender welk ander concept in een all-in hotel. Het is geïnspireerd op een traditioneel Egeïsch dorp en bestaat uit acht verschillende eetgelegenheden, waarbij elk restaurant een uitmuntende culinaire belevenis biedt in een uniek kader. Elk à la carte restaurant heeft zijn eigen exclusieve menu, ontworpen met passie voor lokale, biologische producten. Het resultaat: een eerlijke keuken met een internationale look & feel.

Yerlim is het 'signature restaurant' en het uithangbord van Club Marvy. Het beschikt zelfs een traditionele windmolen. In dit restaurant leeft de filosofie van lokaal produceren. De gasten genieten hier van een verse, seizoensgeboden keuken met organisch geteelde groenten. De hotelgasten kunnen deelnemen aan de oogst in een nabijgelegen boerderij en deelnemen aan workshops om zo meer te leren over de lokale keuken, ecologisch telen en biologische landbouw.Food

Het hoofdrestaurant stelt een open buffet voor tijdens ontbijt, lunch en diner met een aanbod aan gerechten uit de wereldkeuken, maar ook met mediterrane en lokale, organische gerechten. Er is een mogelijkheid tot een laat ontbijt of brunch en versgeperst fruitsap staat altijd voor de gasten klaar. Tijdens lunch en diner wordt ijs geserveerd in het hoofdrestaurant. Een klein hongerke? Geen probleem, want in Club Marvy worden er ook steeds enkele late night snacks voorzien en kan je ook tijdens de afternoon tea genieten van verse gebakjes en koekjes, gepaard met koffie of thee.

Club Marvy beschikt over vier à la carte-restaurants (al kunnen die soms gesloten zijn omwille van de weersomstandigheden):

 • Een Italiaans restaurant (geen meerkost en open van 19u00 tot 24u00),
 • Yerlim bistro met lokale en organische ingrediënten (15€ extra, behalve voor kinderen van 0 tot 10 jaar oud, open van 19u00 tot 24u00)
 • Medmix mediterraans gastronomisch dineren (15€ extra, kinderen vanaf 10 jaar toegelaten, open van 19u00 tot 24u00)
 • Visrestaurant (15€ extra, kinderen vanaf 10 jaar toegelaten, open van 19u00 tot 24u00)

En over 2 snackbars:

 • Pizza & Pasta (open van 11u00 tot 17u00)
 • Pide – gevuld Turks brood (open van 11u00 tot 17u00).

In de adults only beach club kan je vanaf 18 jaar terecht tegen een meerkost. Je bent welkom tussen 10u00 en 20u00 en je krijgt er een lunch voorgeschoteld in een Egeïsch à la carte-restaurant met organisch voedsel, een cocktail, aangepaste wijnen en champagne. Allemaal lekker op het strand!

Op bepaalde tijdstippen zullen de gasten ook aan het strand of aan het zwembad een lekker frisse granita, fruit of een snack gepresenteerd krijgen en voor de kinderen is een gespecialiseerde Kids’ Chef die de kindjes van een gezonde, voedzame, verse en leuke maaltijd voorziet!

& Beverage

Dorst ga je zeker en vast niet lijden in Club Marvy. Bij aankomst ontvangt iedere gast een verfrissend drankje en direct daarna kan hij/zij al richting de bar trekken. Maar liefst 7 bars liggen over het domein verspreid!

 • Lobby bar (24u/24 geopend)
 • Twee Pool Bars (open van 10u00 tot 24u00)
 • Wake Bar (open van 10u00 tot 24u00),
 • Cocktail Bar (open van 10u00 tot 20u00 & met meerkost),
 • Artemis Club (open van 22u00 tot 04u00)
 • Snack Bar.

Bepaalde geïmporteerde en lokale geestesrijke dranken worden in de bars geserveerd, maar voor sommige luxedranken dient betaald te worden. In het restaurant en de bars wordt organische wijn geserveerd en in elke kamer staat een waterkoker om thee of koffie te zetten.

Module 3

Marvy Module 3 NL