| nl | fr

Club Marvy: concept & design van de kamers

De nieuwste kamers van Club Marvy brengen wat ze beloven: een kalmerend en relaxerend gevoel op een gesofisticeerde wijze. De kamers zijn op een moderne en stijlvolle wijze ingericht, maar blijven functioneel en eenvoudig. Met het gezond verstand zijn ze ontworpen zodat de gasten zich op hun gemak zouden voelen in een Egeïsche setting. De inspiratie voor het ontwerp spruit voort uit de waardering en appreciatie voor vakmanschap en een natuurlijke, organische en duurzame levensstijl.

Gasten zijn verzekerd van een genoegzaam verblijf in hun knusse kamers met weldoordachte details. Alle bedden zijn naar de zeekant gericht, zodat de gasten meer met de natuur in contact treden. Tot in de kleinste puntjes is alles gedecoreerd met lokale materialen. De natuur wordt naar binnen gebracht door de ramen te laten doorlopen van de vloer tot het plafond. Alles is gemaakt uit natuurlijke materialen en door gebruik te maken van traditionele technieken. Zo zijn het bed en de andere meubels gemaakt van lokale houtsoorten en is de verlichting uit bamboe. De muren werden door locals geschilderd via een lokale verftechniek.

Eenvoudige lijnen, authentieke vormen, primitieve texturen en handgemaakte decoratie vind je overal in het hotel terug. Tinten, gebaseerd op de warmte van aardekleuren, een overvloed aan natuurlijk licht, een weldoordachte materialenkeuze, handgeselecteerde lokale accessoires en maagdelijk wit linnengoed wachten op uw klant zodat zij hun verblijf in een mooie omgeving kunnen doorbrengen. Op die manier beschikken zij over hun eigen persoonlijke ruimte om zichzelf opnieuw op te laden tijdens hun kostbare vakantietijd.

Meer informatie over het nieuwe hotelproject via Thomas Cook en LuxairTours.

Indeling & types van de kamers

Tijdens de renovaties van Paloma Club Sultan Özdere tot Club Marvy wordt het aantal kamers teruggebracht van 434 tot 339. Alle kamers en suites zullen beschikken over WiFi, (satelliet)televisie, telefoon, mini-bar, waterkoker, safe, airconditioning en een zitruimte. Een complete badkamer met haardroger, wc, lavabo en walk-in douches is uiteraard ook voorzien. De specifieke kenmerken van de verschillende kamertypes stellen we graag ook even voor :

Comfort French Balcony

- 2 personen

- 42 kamers van 20 m²

- Tuinzicht met Frans balkon

- Tweepersoonsbed

Comfort

- 2+1 personen

- 65 kamers van 33 m²

- Tuinzicht met balkon

- Tweepersoonsbed en sofabed

Premium Comfort

- 3 / 2+2 personen

- 108 kamers van 33 m²

- Zee- of tuinzicht met balkon

- Tweepersoonsbed en sofabed


Family Comfort

- 2+2 personen (2 kinderen van max. 6 jaar)

- 16 kamers van 33 m²

- Zeezicht met balkon

- Tweepersoonsbed & twee éénpersoonsbedden

Family Connection

- 4 / 3+1 personen

- 39 kamers van 42 m²

- Zee- of tuinzicht met 2 balkons (2 normale of één normaal en één Frans balkon)

- Tweepersoonsbed & twee éénpersoonsbedden

Family Suite

- 4 / 3+1 personen

- 14 kamers van 42 m²

- Zee- of tuinzicht met Frans- en normaal balkon

- Tweepersoonsbed & twee éénpersoonsbedden

Premium Family Connection

- 4 / 3+1 personen

- 47 kamers van 66 m²

- Zee- of tuinzicht met 2 balkons

- Tweepersoonsbed & twee éénpersoonsbeddenModule 2

Marvy Module 2 NLNieuwste 3D-beelden van de kamers!


Comfort

 

Premium Comfort
 

Family Comfort
 

Family Suite
 

Premium Family Connection