| nl | fr

Club Marvy, a Unique Club Experience

Club Marvy by Paloma: gloednieuw concept!

Paloma Club Sultan ondergaat momenteel uitvoerige renovaties om op 28 mei te heropenen onder een gloednieuw concept: Club Marvy by Paloma. Dit volledig gerenoveerd luxehotel van topkwaliteit zal beschikken over een prachtige spa met zeezicht, een schitterende infinity pool, een spiksplinternieuw aquapark en biologische restaurants. Tijdens het hoogseizoen is er Nederlandstalige en Franstalige kinderanimatie. Marvy moet het beste all-in-concept van de Méditerranée neerzetten en memorabel worden. Het wordt een zuiders antwoord op wat in de Scandinavische wereld ‘hygge’ genoemd wordt –de stijl van het goede leven. Vertaald naar het mediterraans concept, wordt het ‘Modern Aegean Style’ genoemd. Het hotel bevindt zich - in vogelvlucht - 45 kilometer ten zuiden van Izmir en 20 km ten noorden van Kusadasi.

Rode draad

Rode draad wordt de Aegean levensstijl die steunt op vier pijlers: natuur, authenticiteit, smaak en genieten. Deze club wordt niet opgetrokken in een artificiële touch & feel, maar in een levensechte Egeïsche, zuiderse leefwereld. Het aantal kamers wordt gereduceerd van 433 naar 350 en een onklopbare mix van food & beverage outlets zullen samenkomen in de stijl van een dorp, waar zowel binnen als buiten kan gegeten worden. Kortom, het belooft een super luxueuze club te worden die volledig zal inspelen op alle hedendaagse trends.


E-learning

Om u als reisagent dit hotelconcept beter te leren kennen, stellen we om de 2 weken een nieuwe e-learningmodule voor. Iedere keer gaan we dieper in op één van de elementen die Marvy zo speciaal maken. En u heeft er ook baat bij om ze zo goed mogelijk te antwoorden, want de drie reisagenten die op het einde de hoogste scores behalen, winnen een free stay van 7 nachten voor 2 personen in een luxury dubbele kamer, all-inclusive!*

Overzicht modules

1) Algemene informatie & architectuur

2) Design & concept van de kamers

3) Gastronomie & bio-farming

4) Voor families en koppels

5) Omgeving en activiteiten

6) Spa & Wellness


*i.f.v. aanvraag en beschikbaarheid (contacteer Lieselotte Huyghe). Niet geldig in juli & augustus. Vluchten niet inbegrepen.
Enkel deelnemers die de volledige e-learning doorlopen, maken kans op de hoofdprijs.