facebook
| nl | fr
TM Future Day - 25/09/2017

TM Future Day - 25/09/2017General info

25/09/2017 | 13.00-18.00
Radisson Blu Royal Hotel Brussels | Fossé-aux-Loups 47, 1000 Brussels


Timing

13.00-14.00          Workshop Bachelor / Master Students                        

14.00-14.45          Workshop Professionals (several booths)

14.45-15.00          Short coffee break

>> registreer nu gratis <<
15.00-16.15           FUTURE DAY Part 1

A. Introduction speakers

  
Robrecht Willaert​ 
- Publisher & Editor-in-Chief Travel Magazine


Jan Van Steen - BTO, CEO Omnia Travel & ECTAA past president

B. Keynote speakers


Jeroen Lemaire
- In The Pocket, Ghent
CEO en mede-oprichter van In The Pocket, de Digital Product Studio uit Gent. Het bedrijf werkt aan de strategie en bouwt digitale producten voor bedrijven zoals Samsonite, Medialaan (het moederhuis van o.a. de commerciële tv-zender VTM en Q2 en radiostation Q-music en JOE fm), Bancontact, Brussels Airport en Colruyt. In Humo van 6 juni 2017 stelde hij dat “de afstand tussen mens en computer almaar zal verkleinen, en we uiteindelijk allemaal cyborgs worden”. Sinds de oprichting van In The Pocket in 2010 ontpopte het bedrijf zich als een gerenomeerd appontwikkelaar met 75 medewerkers. Jeroen Lemaire is een gezaghebbende techondernemer en kijkt graag vooruit hoe artificiële intelligentie ons leven en de reissector zal veranderen én verbeteren. Hij schrijft een column voor De Tijd over nieuwe technologieën en helpt start-ups als investeerder en adviseur.


Vincent Nys
 - NewFusion, Mechelen
Managing director van NewFusion. De jonge Mechelse start-up haalde eind vorig jaar de internationale media, nadat het chips liet inbrengen bij zijn medewerkers. Ook Vincent Nys heeft zo’n chip ingeplant en beschikt voortaan over extra geheugen, een digitaal visitekaartje ‘bij de hand’ en een wireless key om de deur van het kantoor te open… Het bedrijf telt inmiddels 12 medewerkers en is gespecialiseerd in virtual en augmented reality. Ze bouwen sinds enkele jaren ook de app van de TM Travel Awards.


Kristof Audenaert - accountmanager Google, Dublin
Wanneer het over artificiële intelligentie gaat, mag Google uiteraard niet ontbreken! Met veel plezier stellen we Kristof Audenaert voor. Hij is account manager bij Google met expertise in travel en innovatie. Voorheen was hij actief als management consultant waarbij hij bedrijven hielp bij de digitale transformatie en actief was als start-up coach. Met zijn passie voor innovatie en technologie vertelt hij over de nieuwste digitale trends, die hij koppelt aan de reissector.
16.15-16.30     Break-out session


16.30-18.00          FUTURE DAY Part 2 

A. VP guest speaker

VP speaker Travelport

B. Paneldiscussion


           
Simon Ferguson - Travelport       Etienne De Nil - 2Advice/VTLF/Arloopa

Jeroen Lemaire (In The Pocket), Vincent Nys (NewFusion), Kristof Audenaert (Google, Dublin)
18.00-18.30     Closing cocktail, sponsored by Hahn Air
   

>> registreer nu gratis <<